Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

Månedens fortælling – Mød en ansat

”Jeg er bare generelt vild med at kunne gøre folk glade med en kop dejlig kaffe”

Månedens fortælling kommer i denne måned fra en ansat, der har været en del af Kaffe Karma, og som nu har fundet vejen videre ud på arbejdsmarkedet.

Hvor længe har du været ansat i Kaffe Karma?

Jeg er faktisk ikke helt sikker, men det er vist omkring halvandet år.

Hvad betyder det for dig at være en del af Kaffe Karma?

Det har hjulpet mig med at få en mere aktiv hverdag, i stedet for bare at synke ned i ligegyldighed, som man let kommer til når man er arbejdsløs. Jeg har fået værdifuld erfaring indenfor espressodrikkenes verden, hvilket har åbnet døren for at jeg nu er blevet ansat som barista på en god café.

Hvad er den sjoveste oplevelse du har haft på en vagt i Kaffe Karma?

Jeg ved ikke om der er en enkelt episode der stikker ud. Jeg er bare generelt vild med at kunne gøre folk glade med en kop dejlig kaffe og smilende betjening. Jeg er specielt glad for de to bryllupper, hvor jeg har kunne bidrage med dejlig kaffe og god stemning. Det er noget man virkelig mærker helt ind i hjertet.

Facebook
Twitter
LinkedIn