Baristacykel med personlig fortælling

Få besøg af en Kaffe Karma baristacykel

Vores økologiske baristakaffe brygges af både frivillige kaffeentusiaster og mennesker i social udsathed. Under besøget formidler ansatte og frivillige deres personlige fortælling om, hvordan arbejdet og fællesskabet i Kaffe Karma støtter dem i deres personlige udvikling samt det at gøre en forskel for andre.

Om Kaffe Karma

Kaffe Karma er en socialøkonomisk virksomhed der fungerer som trædesten og brobygning til det rummelige arbejdsmarked. Gennem vores virksomhedsnetværk hjælper vi vores ansatte videre i ordinære jobs eller uddannelse. 
I København, Køge og Roskilde har vi pt. 75 ansatte, som er mennesker i social udsathed. De indgår i vores daglige vagtplaner ved seks baristacykler – enten i gadebilledet, til events eller i vores in-house caféer. Derudover har vi tilknyttet 40 frivillige, der under arbejdet i Kaffe Karma skaber den gode relation og yder psykosocial støtte.  

Specifikationer

  • Varighed: ca. 1,5 time med fri kaffe og foredrag (min. 15 minutter)
  • Pris: 7.500,- ekskl. moms
  • Booking: senest 14 dage inden arrangementet

 

For yderligere spørgsmål eller bestilling er du velkommen til at kontakte os på info@kaffekarma.dk eller 6120 4071. 

Ved at booke denne oplevelse støtter du Kaffe Karmas socialøkonomiske indsats. På denne måde kan vi give mange flere mennesker i social udsathed mulighed for at udvikle livsmestring og meningsfuld beskæftigelse.