Partnerskaber

Kaffe Karma som in-house café

Udover vores grønne baristacykler findes Kaffe Karma også som in-house café i det nye KAB-hus, Kbh SV. Her kan de 450 medarbejdere købe økologisk, friskbrygget baristakaffe og lidt godt til ganen af de ansatte og frivillige, som driver caféen. I januar 2023 slog vi dørene op for endnu en in-house café – denne gang ved INSP, Roskilde. 

Vi samarbejder med Jobcenter København, hvor mennesker i social udsathed tilbydes arbejdsprøvninger og småjobs med opkvalificeringsforløb hos os. I øjeblikket har vi 12 fastansatte i vores in-house caféer. 
Ved at skabe flere caféer som disse, har vi mulighed for at hjælpe mange flere i meningsfuld beskæftigelse. Derfor søger vi partnerskaber med andre organisationer eller virksomheder, der ønsker at tage et socialt ansvar samt glæde deres medarbejdere og kunder med en in-house café.
Er en in-house café ikke muligt? Som alternativ har I nu også mulighed for at leje vores baristacykler til jeres virksomhed eller organisation. I bestemmer selv tidsperioden.
 

Ønsker I en in-house café som denne?

Previous slide
Next slide
Kaffe Karma in-house café m. baristacykel, KAB-huset
Er I interesseret eller har yderligere spørgsmål? Så kan Miechael Stian Hansen kontaktes på 28144124 eller msh@kaffekarma.dk