Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

Månedens fortælling – Mød en ansat

”Jeg tør prøve nye ting og jeg har genvundet troen på mig selv.”

Månedens fortælling kommer i denne måned fra en ansat, der har været en del af Kaffe Karma siden begyndelsen. Læs f.eks. hvad arbejdet i Kaffe Karma har betydet for hendes hverdag og om den bedste oplevelse hun har haft under en vagt.

Hvor længe har du været ansat i Kaffe Karma?

Jeg har været ansat i Kaffe Karma i ca. 2 år

Hvad betyder det for dig at være en del af Kaffe Karma?

Det betyder så meget for mig at arbejde i Kaffe Karma. Jeg er blevet en del af et fællesskab hvor jeg føler mig tryg og oprigtigt glad, og hvor jeg kan være 100 % mig selv. Jeg føler virkelig at jeg bidrager med noget og at folk kan lide mig som jeg er. Jeg skal ikke overpræstere eller bevise at jeg er god nok, for det ved jeg at jeg er, og det får jeg bekræftet hver gang jeg er på en vagt. Jeg har fået rigtig meget selvværd og selvtillid ved at arbejde i Kaffe Karma og jeg kan mærke at det har sat sit præg i min hverdag også. Jeg tør prøve nye ting og har genvundet troen på mig selv. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker gennem Kaffe Karma og det er jeg så taknemmelig for.

Hvad er den sjoveste oplevelse du har haft på en vagt i Kaffe Karma?

Den bedste oplevelse jeg har haft, var da jeg sidste år havde en vagt i Frederiksberg Have til en vielse. Det var så smukt et bryllup og der var så meget kærlighed i luften. I øvrigt tror jeg aldrig jeg har lavet så mange kopper kaffe i mit liv. Det var bogstavelig talt den ene efter den anden. At være vidne til så smuk en ceremoni og at servere lækker kaffe til det flotte par og de sødeste gæster, var prikken over i’et. Det var en perfekt dag og jeg er så glad for at jeg var en del af den.

Facebook
Twitter
LinkedIn