Opkvalificeringsforløb/
Virksomhedspraktik

En god kop kaffe kan noget og vores koncept er simpelt: Baristakaffe sælges fra baristacykler eller i cafe. Bag cyklerne og i cafeerne er et team af frivillige som yder psykosocial støtte. Teamet samarbejder om at skænke en god kop kaffe. Vores ansatte gennemgår en baristamedhjælper uddannelse som består af fire moduler; kundeservice, hygiejne, kaffens historie og kaffebrygning. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve som giver diplom på uddannelsen.

Som ansat hos Kaffe Karma kan man altså både være ansat som baristamedhjælper ved baristacyklerne og i cafeen. Det er kombineret ved at være ude med baristacyklen ved gadesalg og events også er der opgaver i cafeen som kundebetjening, tilberedning af let forplejning, rengøring.

Arbejdet ved baristacyklerne har vist sig at være en god fleksibel ramme, når psykisk sårbare eller hjemløse tager det første skridt ud i en arbejdsfunktion. Vi har kombineret ansættelsen i Kaffe Karma med forskellige arbejdsopgaver ved baristacyklerne og i cafeen. Hos Kaffe Karma er der plads til alle, vi har ikke travlt og vi tager tingene som det kommer. Vi er i vækst og i øjeblikket er vi af finde i København, Køge, Roskilde og snart i Aarhus.

Vi tilbyder:

  • Timelønnet job via det sociale frikort
  • 13 ugers forløb
  • Funktions- og fleksjob afprøvning
  • Barista-medhjælperuddannelse med diplom


Lyder det interessant så kontakte os på: info@kaffekarma.dk eller tlf. 61 20 40 71

Baristacykel, kaffecykel, kaffe cykel, kaffescooter, kaffe scooter, kaffevogn, baristavogn, kaffe til event.