Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

En socialøkonomisk virksomhed

”I Kaffe Karma geninvesterer vi alt vores overskud, så endnu flere socialt udsatte kan få meningsfuld beskæftigelse og en håndsrækning tilbage i den rette livsbane” Miechael Stian Hansen, stifter og direktør af Kaffe Karma.

Kaffe Karma startede i 2018 som en socialøkonomisk virksomhed. Vi er en privat virksomhed, der driver erhverv på lige markedsvilkår med andre virksomheder. Men forskellen er, at vi er en non-for-profit virksomhed, der har til formål at fremme et socialt og samfundsgavnligt formål.

Konkret betyder det, at Kaffe Karma tilbyder socialt udsatte og psykisk sårbare muligheden for at blive en del af arbejdsfællesskabet gennem salg af kaffe. Når man f.eks. er hjemløs, stofmisbruger og lever på kanten af samfundet, er offentlig forsørgelse ofte ens hovedindtægtskilde.

Disse mennesker har typisk ikke været på arbejdsmarkedet i mange år – måske aldrig nogen sinde. Så tanken om, at man er noget værd, kan bidrage og forsørge selv sig er for mange en urealistisk drøm.

Derfor giver Kaffe Karma socialt udsatte en mulighed for at forandre deres liv – og tjene sine egne penge. Gennem vores samarbejde med bl.a. kommuner og ngo’er spiller Kaffe Karma en vigtig rolle, når det kommer til at skabe en bedre fremtid for nogen af samfundets mest udsatte grupper.

Som socialøkonomisk virksomhed geninvesteres overskuddet i egen virksomhed eller andre sociale projekter. 

Facebook
Twitter
LinkedIn