Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

Mød en frivillig

”Som frivillig i Kaffe Karma oplever jeg, at der er en stor grad af udfoldelsesmuligheder. Når jeg kommer med en ny idé, bliver det positivt modtaget og dagen efter, er vi ofte i gang med at få den implementeret” Pernille, frivilligkoordinator i Kaffe Karma.

Pernille er en af Kaffe Karmas to frivilligkoordinatorer, der i deres fritid bruger energi og kræfter på at hjælpe endnu flere socialt udsatte i beskæftigelse gennem kaffesalg.

Hun havde længe gået med tanken om at blive frivillig og da muligheden bød sig hos Kaffe Karma, vidste hun med det samme, at det var her, hun skulle bruge sin fritid.

Det skyldes, at i Kaffe Karma arbejder de frivillig for et højere formål end blot at sælge kaffe. Her er kaffe blot midlet til at nå målet – nemlig at få nogle af samfundets mest udsatte grupper til at opleve, at de bidrager til arbejdsfællesskab.

Alle Kaffe Karmas frivillige får en enorm livsglæde af at se, hvordan medarbejderne går op i deres arbejde og har lyst til at komme tilbage og tage flere vagter. For mange af de udsatte skiftes hverdagens udfordringer ud med positive oplevelser og en kafferus, de kan leve flere dage – hvis ikke uger på.

Miechael Stian Hansen, stifter og direktør i Kaffe Karma, er ikke i tvivl om den forskel og værdi, som de frivillige gør i virksomheden:

”Vores frivillige er unikke for Kaffe Karma. De yder et enormt bidrag og har et fantastisk gå-på-mod. Med dem er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi i endnu højere grad kan hjælpe flere, udsatte mennesker”.

Facebook
Twitter
LinkedIn