Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

Månedens fortælling – Mød en frivillig

”Det er fedt i Kaffe Karma at møde op til de vagter, hvor man måske ikke kender det menneske man skal arbejde med, og så gå derfra med et kæmpe kram.”

Månedens fortælling kommer i denne måned fra Ella som er frivillig i Kaffe Karma.

Hvor længe har du været frivillig i Kaffe Karma?

Jeg har været frivillig i Kaffe Karma siden slutningen af marts.

Hvad betyder det for dig at være en del af Kaffe Karma?

Kaffe Karma har været et virkelig dejligt fællesskab for mig at komme ind i. Da jeg blev frivillig, havde jeg lige boet et år i New Zealand, og synes det var lidt svært og ensomt at komme hjem midt i den danske vinter og Corona. I New Zealand havde jeg arbejdet som barista, og jeg savnede at lave og drikke lækker kaffe, men mest af alt savnede jeg hyggen, når man står ved kaffemaskinen sammen med søde kollegaer. Derfor var det virkelig fedt at blive en del af Kaffe Karma, hvor jeg har mange skønne kollegaer og sjove vagter at se frem til.

I starten var jeg virkelig bange for at skulle cykle med kaffecyklen gennem Københavns gader, men med opløftende ord fra de andre på mine første vagter, kom jeg endelig afsted, og selvom det var grænseoverskridende, var det en kæmpe sejr. Nogle gange går det virkelig langsomt, men cyklen kommer altid frem, og det tror jeg egentlig er en meget god livsfilosofi. Det er fedt i Kaffe Karma at møde op til de vagter, hvor man måske ikke kender det menneske man skal arbejde med, og så gå derfra med et kæmpe kram. Eller møde op på vagter med kollegaer man har stået med før, og hvor man bare kan samle snakken
op, hvor man slap den sidst.

Sjoveste oplevelse fra en vagt?

En ansat og jeg solgte kaffe til Redens gadefest på Vesterbro, og det var virkelig sjovt! Cyklen stod, så vi havde god udsigt til scenen og alle de andre boder til gadefesten. Blandt andet Christian som også er frivillig hos os og planteslagterne, som vi fik en lækker burger fra. Vi havde travlt på det meste af vagten, men da Barbara Moleko spillede, var der ingen der købte kaffe, så vi stod bare og dansede og sang med.

Facebook
Twitter
LinkedIn