Af Kaffe Karma

Af Kaffe Karma

Kaffe Karma på Roskilde Festival 2023

Roskilde Festival - tak for i år!

Den sidste oprydning er slut, og vi er tilbage på kontoret med en smule Roskilde-blues… 

Med fuld knald på sommerens største danske festival blev vores 40 frivillige sat på noget af en opgave. Knap 3500 kopper kaffe, en masse morgenmadsposer, kanelsnegle og kaffedrinks blev langet over disken til de MANGE glade festivalgæster. 

Tusinde tak til vores dygtige hold af frivillige, som var med til at løfte opgaverne i både kaffeloungen og ved baristacyklerne. Uden jer var vores første år på Roskilde Festival aldrig lykkedes så godt! 

Også tak til Gorms og Hooked for godt samarbejde og naboskab i West City. 

Til sidst en stor tak til alle jer, som lagde vejen forbi Kaffe Karma i løbet af festivalen. Vi håber, at I havde nogle skønne dage – og forhåbentlig ses vi snart igen!  

Med Kaffe Karmas grønne baristacykler sørgede vores frivillige for, at duften af friskkværnet kaffe bredte sig ud over hele festivalpladsen. 

Kaffen var også tiltrængt i de sene nattetimer. Heldigvis stod vores søde frivillige klar til at servere alt fra Galliano Hotshots til Espresso Martini.

Weekenden inden Roskilde Festival fik vi hjælp af fire unge fra Jobplaneten, som var med til at designe og bygge vores kaffelounge. Hos Jobplaneten får unge mulighed for at blive en del af et arbejdsfællesskab og afprøve sine kompetencer. 

Tak til Jan Mansur Hussain for at gøre det muligt at inddrage de unge i vores sociale indsats.

Facebook
Twitter
LinkedIn