AYA&IDA – KAFFE KARMA CUP2GO

195,00 kr.

CUP2GO – Et samarbejde mellem Kaffe Karma og AYA&IDA

Lækker termokop 380 ml. i enkelt og nordisk design fra danske AYA&IDA som holder din kaffe eller te varm på farten.

Den er praktisk og nem at have med på farten, den åbnes nemt med en hånd og har en smal åbning som er nem at drikke af.
Det har aldrig været nemmere at tage kaffen med på farten eller få en genopfyldning.

Det har aldrig været nemmere at være på farten med omtanke for miljøet. Vores CUP2GO er praktisk, smuk og et bæredygtigt alternativ til engangskrus. Med koppen ønsker vi at gøre det nemt at træffe bæredygtige valg i vores hverdag, og samtidig gøre det med stil. Hos AYA&IDA tror vi på, at de små bæredygtige valg vi tager i vores hverdag, kan være med til at gøre en forskel.

CUP2GO ligger godt i hånden, og med dens praktiske låg som nemt kan åbnes og lukkes med et klik har du den perfekte kop til at tage med på farten. Du kan let og enkelt medbringe din kaffe hjemmefra, eller få brygget kaffen i din egen kop.

Med CUP2GO skal du ikke bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. den er 100% fri for kemi!

CUP2GO tåler opvaskemaskine og passer under de fleste kaffemaskiner og i de fleste kopholdere.

Fås i farven tropical green.

AYA&IDA Foundation for alle verdens børn

1 ud af 10 mennesker i verden mangler adgang til rent vand. AYA&IDA Foundation donerer 100 liter rent vand til nogle af verdens mest udsatte børn for hver gang vi sælger et AYA&IDA-produkt.

Vi bruger flere milliarder på vand på flaske her i Vesten – imens kæmper mennesker en kamp for at få rent drikkevand andre steder på jordkloden. Unicef regner med, at 1000 børn dør hver dag på grund af mangel på rent vand! Vi mener, at ALLE børn har ret til at være sunde, raske og trygge, og netop dét kæmper Unicef for. AYA&IDA er stolt af at være UNICEF Erhvervshjælper.

Den globale opvarmning med højere temperaturer betyder endnu mindre adgang til vand. Så behovet for at hjælpe med rent drikkevand er stort og vigtigt. Vi er meget glade for at kunne være med til at gøre en forskel for de mennesker, der bor i de udsatte områder. Det giver rigtig meget mening for os.

Vi håber, I har lyst til at være med på rejsen og støtte vores mission – sammen kan vi gøre en forskel!

Kategori: